FÖRETAGS­FOTOGRAFERING I GÖTEBORG


Behöver ni förnya er bildbank eller vill ni uppdatera bilderna på era anställda? Vi fotograferar porträtt, event och imagebilder till företag. Med ett autentiskt bildspråk hjälper vi er att producera innehåll som engagerar och skapar förtroende för ert varumärke.

Vi förstår vikten av att ta fram en visuell identitet – och kan hjälpa er att göra det möjligt. Oavsett om bilderna är för er hemsida, marknadsföring eller employer branding kan ni lita på att de gör jobbet. Vi arbetar med företagsfotografering i Göteborg, men tar emot kunder runt om i Sverige. Vad kan vi hjälpa er med?

Projekt möte I Almeräng Fotografi

DETTA FÅR DU HOS OSS

  • Bilder som bygger ert varumärke
  • Ett naturligt och direkt bildspråk
  • Vid behov – flera fotografer/filmare
  • Fast pris per bild – betala bara för de bilder ni behöver

Planering I Miljöbilder I Almeräng Fotografi

FÖRETAGS­FOTOGRAFERING

Vi erbjuder företagsfotografering i form av verksamhetsbilder, imagebilder och porträttfotografering av era medarbetare. Vi arbetar flexibelt och effektivt med en lyhördhet för er verksamhet och vision. Med vårt dokumentära bildspråk stärker vi ert varumärke och hjälper er att nå nya kunder. Som standard har vi ett fast pris per bild och fri användningsrätt i företagets kanaler ingår alltid. Mer information om våra priser hittar ni här.

Vi förstår att varje företag har sin egen historia att berätta. Därför är målet att fånga essensen av er verksamhet genom att bygga upp en bildbank som visar era kunder vilka ni är. Hör av er till oss för att boka en företagsfotografering i Göteborg med omnejd.

Konferensfoto till företag I Almeräng Fotografi
Kvinna jobbar vid laptop I Bildbanksfoto I Almeräng Fotografi
Vi kommer till ert företag

PÅ PLATS

Vi tar med oss vår utrustning och kommer till ditt företag. Vi har vår utgångspunkt i Göteborg men gör fotograferingar runt om i landet.

Prismodell

VÄLJ SJÄLV

Efter fotograferingen får du ett galleri där du själv får välja vilka bilder du vill ha. Behöver du hjälp bistår vi dig gärna.

Leverans av bilder

DINA BILDER

Inga konstiga bildrättigheter som behöver förnyas. Du får använda bilderna i företagets kanaler för all framtid.

Kvinna håller presentation till företag I Almeräng Fotografi

EVENTFOTO

LÄS MER

EVENTFOTO

Vi fotar många olika typer av event – främst i Göteborg men även på andra platser. Med flera fotografer och filmare i vårt team erbjuder vi smidiga lösningar och snabb service. Anlita oss för att uppdatera er bildbank med nytt innehåll från kommande evenemang. På det sättet delar ni med er av företagets positiva anda till kunder, partners och personal.

Vårt uppdrag är att fånga en atmosfär, energi och engagemang. Vi arbetar diskret i bakgrunden för att dokumentera varje ögonblick. Från tal och presentationer, till nätverkande och festligheter. Önskar ni flygbilder av eventet erbjuder vi det också.

PORTRÄTT­FOTO

LÄS MER

PORTRÄTT­FOTO

Ett porträtt är inte bara en bild. Det är en visuell representation av en person – och ert företag. Vårt mål är att fånga personlighet och professionalitet i varje bild. Det gör vi bland annat genom att skapa en avslappnad och bekväm miljö, för att få fram de genuina uttrycken och skapa bilder som visar något äkta.

Vi erbjuder porträttfotografering i studio eller miljö och anpassar upplägget efter vad som passar er. Om ni är ute efter porträttbilder för ett reportage, er hemsida eller LinkedIn har ni hittat rätt. Kontakta oss för att boka in en företagsfotografering, i Göteborg eller på någon annan plats i landet.

VERKSAMHETS­FOTO

LÄS MER

VERKSAMHET­SFOTO

Med en verksamhetsfotografering kan vi lyfta fram det som är unikt med ert företag. Bilderna kan sedan användas både internt och ut mot kund, till press eller marknadsföring. Vi ser till att dessa speglar vilka ni är och vad ni vill förmedla. Låt oss hjälpa er med visuellt innehåll som sätter rätt prägel på er kommunikation

Genom att uppdatera era bildbank med bilder från er verksamhet kan ni förmedla er företagskultur och stärka ert varumärke. Vi arbetar nära er för att förstå er vision och målsättning – och för att skapa bilder som påverkar. Hör av er till oss och boka en företagsfotografering.

KONTAKTA OSS

Ge företaget den visuella styrkan det förtjänar genom att anlita oss för en fotografering. Vi på Almeräng fotografi erbjuder företagsfotografering i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er att producera innehåll som engagerar och skapar förtroende för ert varumärke. Låt oss ta fram något riktigt bra tillsammans!

Kontakta oss för att boka företagsfotografering i Göteborg‚ eller på en annan plats i Sverige.