FÖRETAGSFILM

FÖRETAGSFILM I GÖTEBORG

Låt oss visa vilka ni är och vad ni gör med hjälp av företagsfilm.

Film är ett effektivt språk utan gränser, som fångar intresse och ger ett bestående intryck. Det stärker ert varumärke och gör det möjligt att visa kunder och framtida kollegor vad som gör just er attraktiva. Vi anpassar och skräddarsyr ett upplägg som passar er, där vår styrka är att berätta historier.

Med oss är ni i säkra händer. Vi har lång erfarenhet av att producera företagsfilm till verksamheter i Göteborg med omnejd, och erbjuder alla de delar som behövs i en filmproduktion. Från koncept och planering till färdig produktion. Filmerna kan användas på valfria digitala plattformar. Hör av er till oss så hittar vi tillsammans det bästa upplägget.

STÄRK BUDSKAPET

Företagsfilm stärker ert budskap – och med det också varumärket. Därför är det alltid viktigt för oss att identifiera er målgrupp och det ni vill kommunicera. Det är dessa faktorer som ligger till grund för filmen vi skapar.

Kundnöjdhet är såklart vår högsta prioritet, och att filmen hjälper er att nå era mål. Att ta in och förstå era ambitioner, intressen och värderingar är därför avgörande för oss.

FÖRDELARNA MED FILM

Vill ni marknadsföra ert varumärke? Företagsfilm förmedlar information snabbare än vad text gör. Med en välgjord företagsfilm ökar ni förståelsen för ert varumärke eller er produkt.

Med rörliga bilder och ljud skapar vi önskad känsla – vår styrka är att på ett dokumentärt vis ta fram det unika med er tjänst eller produkt. Företagsfilm kan göra stor skillnad för ert varumärke. Oavsett om ni behöver marknadsföra era produkter eller kommunicera ett budskap till en bredare publik. Vi producerar företagsfilm som ni kan vara stolta över.

Presentationsfilm

Presentationsfilm

Vi producerar presentationsfilm som förmedlar en positiv bild av företaget och er verksamhet. Vår utgångspunkt är filmens målgrupp och det budskap ni vill förmedla. Vi klipper sedan filmen och arbetar med ljus, ljud och grafik.

Produktfilm

Produktfilm

Vi skapar en kort sammanfattning av er produkt/tjänst och dess användningsområden. Hur vill ni göra er produkt synlig med hjälp av film? Vi kan addera allt från speakerröst till grafik och text.

Instruktionsfilm

Instruktionsfilm

En instruktionsfilm hjälper till att sälja produkter eller tjänster. Det kan vara allt från en film som informerar om hur en tjänst fungerar till hur en produkt ska monteras. Instruktionsfilmen är oftast något längre och mer informativ.

Fotografering

Fotografering

Utöver företagsfilm erbjuder vi även företagsfoto. Önskar ni stillbilder i samband med filmning eller har ni ett projekt som kräver enbart fotografering? Vi hjälper er att producera innehåll som engagerar och skapar förtroende för ert varumärke.

HOGIA

Tillsammans med Stendahls reklambyrå fick vi i uppdrag att ta fram en illustrerande video hur Hogia’s Public Transport Systems fungerar på ett engagerande vis. Stendahls står för koncept och Skvader Media för film och klipp samt animationer.

         

MÖLNDAL ENERGI

Mölndal Energi har under många år haft får på sin kulle utanför kontoret. De ville filmatisera deras ankomst till kullen och samtidigt få lite intervjumaterial från Bränsleansvarig Leif Viklund. Filmen är en del av Mölndal Energi:s marknadsföring där de jobbar med att visa upp olika delar av deras verksamhet. Skvader Media står för film, klippning och grading.

FORTA PRO

Vi blev kontaktade av det Lettiska företaget Forta Pro. Företaget tillverkar modulbostäder och ville i samband med utbyggnaden av Clarion Post Hotell i Göteborg dokumentera när man lyfte in och installerade de nya hotellrummen på den befintliga hotellbyggnaden. För ändamålet hade man fått köra dit Europas största mobilkran.

SKANSKA

Skanska hörde av sig och ville ha film som visualiserade hur man arbetade med cirkulärekonomi i praktiken. Ett spännande och roligt jobb där fokus låg på att lyfta fördelarna med konceptet i kontakt med kommuner, på mässor och andra relevanta sammanhang.

CMB CHALMERS

CMB:s stora event Ledarskapsdagen 2019 skulle dokumenteras på plats på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, och temat för året var AI. Vårt mål var att fånga stämningen, intressanta talare och göra intervjuer med representanter från näringsliv och myndigheter.

OMEGA POINT

Omegapoint hörde av sig och önskade att vi filmade under deras studentkonferens som gick av stapeln våren 2023 i Stockholm. Uppdraget gick ut på att lyfta fram hur viktiga just deras konferenser är för de som är nyfikna på cybersäkerhetsbranschen.

VI PRODUCERAR ER FÖRETAGSFILM

Vi skapar filmer som bygger ert varumärke och ökar försäljningen – eller delar ett önskat budskap. Vi förstår vikten av att skapa filmer som inte bara gör intryck, utan som också hjälper er nå era mål. Låt oss producera film tillsammans med er som gör skillnad!

Vill ni boka oss för filmproduktion? Vi hjälper företag i Göteborg, men också i andra delar av Sverige med företagsfilm. Kontakta oss redan idag!