FÖRETAGSFILM

FÖRETAGSFILM

Låt oss hjälpa ert företag att visa vilka ni är och vad ni gör. Film är ett effektivt språk utan gränser som fångar intresset och ger ett bestående intryck. Det stärker ert varumärke och är en möjlighet att visa era kunder och framtida kollegor vad som gör just er unika och attraktiva. Vi anpassar och skräddarsyr ett upplägg som passar ert företag, där vår styrka är att berätta historier, med allt från filmning till ljudsättning och klippning – från små till stora projekt.

Höra av er till oss för att se vad vi kan hjälpa er med.

FORTA PRO

Vi blev kontaktade av det Lettiska företaget Forta Pro. Företaget tillverkar modulbostäder och ville i samband med utbyggnaden av Clarion Post Hotell i Göteborg dokumentera när man lyfte in och installerade de nya hotellrummen på den befintliga hotellbyggnaden. För ändamålet hade man fått köra dit Europas största mobilkran.

SKANSKA

Skanska hörde av sig och ville ha film som visualiserade hur man arbetade med cirkulärekonomi i praktiken. Ett spännande och roligt jobb där fokus låg på att lyfta fördelarna med konceptet i kontakt med kommuner, på mässor och andra relevanta sammanhang.

CMB CHALMERS

CMB:s stora event Ledarskapsdagen 2019 skulle dokumenteras på plats på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, och temat för året var AI. Vårt mål var att fånga stämningen, intressanta talare och göra intervjuer med representanter från näringsliv och myndigheter.

PRITZA

Prizta kontaktade oss och efterfrågade en rekryteringsfilm för att locka nya medarbetare till sitt företag. Filmen skulle användas på deras hemsida och sociala medier. Vi jobbade med intervjuer av konsulter och filmade dem i sin yrkesutövning.