FÖRETAGS­PORTRÄTT

PORTRÄTT­FOTOGRAFERING TILL FÖRETAG


Företagsporträtt är viktigt för alla verksamheter, oavsett storlek och bransch. Vill ni ha bilder av era medarbetare som får er att sticka ut från mängden? Vi har många års erfarenhet av att fotografera människor i olika miljöer – eller i studio. Och vi vet hur vi ska porträttera era anställda från deras bästa sida.

Är ni intresserade av att uppdatera er hemsida med nya företagsporträtt? Kontakta oss så berättar vi mer.

DET SÄGER VÅRA KUNDER…

”Almeräng Fotografi har hjälpt oss med porträttfoton flera gånger och det är väldigt tacksamt att arbeta med dem. De är flexibla, trevliga och tar mycket bra foton. Kommer fortsätta att anlita dem i framtiden.”

— Olivia Edlund Aqua Dental

”Almerängs hjälpte oss på Eddler med att ta fotografier i vår verksamhet och på vår personal. Vi uppskattar verkligen hur de fångade detaljer och känsla och gjorde alla anställda avslappnade vid fototillfället.”

— Simon Rybrand Eddler

FOTOGRAFERING I MILJÖ ELLER STUDIO

Oavsett vilket intryck ni vill ge era kunder, har företagsporträtt förmågan att förmedla den rätta känslan. Ett bra porträtt berättar något om personen, och det företag den arbetar på. Tillsammans tar vi fram ett uttryck som stämmer överens med ert varumärke.

Vid en porträttfotografering är det viktigt att den som fotograferas känner sig trygg och avslappnad. Det är då bilderna blir som bäst. Vi fotar företagsporträtt såväl i studio, som i en miljö på eller utanför kontoret. Och vi behöver inte mer än några minuter per person. Vårt mål är att göra processen både effektiv och bekväm för er.

Porträttfotografering vid Stenpiren i Göteborg I Almeräng Fotografi
Porträtt på Hotel Riverton I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I Urbanista Stad I Almeräng Fotografi
Porträttbilder på Oliva I Brukeriet Spinneriet I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I IKEA I Almeräng Fotografi

PERSONLIGA FÖRETAGSPORTRÄTT

Vi fotograferar personliga, men också professionella bilder på ett avslappnat sätt. När vi arbetar är vi noga med att ta reda på syftet med porträtten. Vad ska bilderna förmedla och när ska de användas? Med nya porträtt kan era kunder lättare knyta an och känna tillit till företaget och er som jobbar där. Det är så ni visar värde och passion för det ni gör.

Vi erbjuder porträttfotografering för alla företag – oavsett bransch och omfattning. Om ni är ute efter porträttfoton för till exempel er hemsida eller LinkedIn har ni hittat rätt.

Ni kan även anlita oss för företagsfotografering, eller eventfotografering för er hemsida eller content till sociala medier.

Företagsporträtt i studio I Almeräng Fotografi
Företagsporträtt i studio I Almeräng Fotografi
Företagsporträtt i studio för Bybrick I Almeräng Fotografi
Företagsporträtt i studio I Almeräng Fotografi Göteborg

HUR GÅR DET TILL?

Planering

1. Planering

Vi går igenom vad ni vill få ut av fotograferingen, hur bilderna ska användas och vilken känsla de ska förmedla. Vi planerar allt från location till ljussättning och klädval.

Fotografering

2. Fotografering

Vi guidar er genom fotograferingen och ger instruktioner kring hur ni ska posera och vilket uttryck som gör sig bäst på bild. Vårt mål är att ni ska känna er bekväma och kunna slappna av.

Redigering/urval/leverans

3. Redigering/urval/leverans

Ni kan antingen välja bilder direkt på plats, eller så delar vi ett galleri med er. Vi redigerar och levererar sedan högupplösta bilder.

Porträtt av nyanställda

4. Porträtt av nyanställda

Om ni har önskemål om att fotografera nyanställda kan vi göra det på plats hos er eller i vår studio i Göteborg.

FÖRETAGSPORTRÄTT I MILJÖ

Företagsporträtt i miljö är ofta ett bra val tycker vi, särskilt för det mindre företaget. Bilderna får en naturlig framtoning och med en bakgrund som visar något av er omgivning.

Målet är att bakgrunden ska samspela med personen vi porträtterar. Det handlar om att hitta rätt ljus men även en miljö vars färger matchar med er hemsida och varumärke.

Vi fotograferar oftast porträtten inomhus men i vissa fall kan fotograferingen ske utomhus. Och vi guidar er gärna fram till ett uttryck som ni känner er bekväma med. I vissa fall kommer vi ut till er för en provfotografering för att visa exempel på olika porträttbilder i miljö.

KONTAKTA OSS

Behöver ni ta nya företagsporträtt? Vi fotograferar era medarbetare med ambitionen att gestalta personen framför kameran på bästa sätt. Ni hittar oss i Göteborg, men vi fotograferar åt kunder över hela Sverige.

Hör av er till oss för att boka en porträttfotografering.