PORTRÄTTFOTO I GÖTEBORG


Vi erbjuder porträttfotografering i studio eller miljö för både företag och privatpersoner.

Vi utgår alltid från dig som person och vad du vill berätta och ser till att porträttet förmedlar rätt känsla. Om du är ute efter porträttbilder för till exempel ett reportage, er hemsida eller LinkedIn – då har du kommit rätt.

Hör av dig till oss för att boka in en fotografering.

”De var pålitliga, flexibla och lätta att jobba med – de lyssnar på beställarens behov samtidigt som de vägleder och ger proffsiga tips för att uppnå bästa resultat. Rekommenderas varmt!”

— Cecilia Frisk IKEA of Sweden

”…men tack vare deras kompetens, flexibilitet, nyfikenhet och öga för detaljer så blev slutresultatet oerhört bra! Vi fick många fina bilder att välja mellan.”

— Elin Haglund SKANSKA

Porträttfoto vid Stenpiren I Almeräng Fotografi I Fotograf Göteborg
Porträttfotografering vid Stenpiren i Göteborg I Almeräng Fotografi

PORTRÄTTBILDER I MILJÖ

Behöver ni porträttbilder till ett mer specifikt ändamål – exempelvis till ett reportage i en kundtidning eller pressbilder för extern kommunikation? Den här typen av porträtt och reportagebilder fotas i en miljö som förstärker budskapet och känslan som ni vill förmedla. Vi kommer gärna med idéer och tankar utifrån era önskemål.

Porträttbild vid Stenpiren I Almeräng Fotografi i Göteborg
Porträtt på Hotel Riverton I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I Urbanista Stad I Almeräng Fotografi
Porträttbilder för Innerstadens Arkitekter I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I IKEA I Almeräng Fotografi
Pressbilder för Wikströms I Almeräng Fotografi i Göteborg

PRESSPORTRÄTT

När vi fotograferar porträttbilder som är tänkta att användas i redaktionellt sammanhang så som dagstidning, magasin eller dess digitala motsvarighet brukar vi ta hänsyn till följande:

  • Porträttet är fotad i en miljö som ger ett levande intryck och berättar något om sammanhanget du befinner dig i.
  • Det finns ett tomt utrymme i bilderna så att redaktören kan använda sig av text.
  • Vi levererar en serie med varierade uttryck som passar för olika sammanhang och medier.

FÖRETAGSPORTRÄTT

Oavsett vilket intryck ni vill ge era kunder så är porträtten viktiga för att sätta den rätta känslan. Ett bra porträtt berättar något om personen och det företag den arbetar på. Tillsammans med er arbetar vi fram ett uttryck som stämmer överens med ert varumärke.

För oss är det viktigt att den vi ska fotografera känner sig trygg och avslappnad. Då blir bilderna som bäst. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med porträttfotografering och vi kan på ett avspänt och professionellt sätt fota de anställda hos er. Oavsett om ni vill ha porträtt i studio eller i en miljö i på kontoret så behöver ni inte avsätta mer än några minuter per person. Detta är såklart både effektivt och bekvämt för er. Hör av er till oss om ni är ute efter nya företagsportätt.

Porträttfoto i studio I Almeräng Fotografi
Porträttfotografering i studio I Almeräng Fotografi
Porträttfoto i studio för Bybrick I Almeräng Fotografi
Företagsporträtt i studio I Almeräng Fotografi Göteborg

PORTRÄTTFOTO: CV & LINKEDIN

Det finns många anledningar till att satsa på nya porträttbilder på sig själv. Kanske ska du söka nytt jobb eller vill visa vem du är på Linkedin? Kanske behöver du en ny profilbild till sociala medier? Oavsett anledning kan vi hjälpa dig med porträttfoton som du kan använda i flera olika kanaler. Hör av dig till oss så bokar vi in en fotografering i studion eller i en passande miljö i Göteborg.

Porträttbild LinkedIn I Almeräng Fotografi Göteborg
Porträttbild till CV och LinkedIn I Almeräng Fotografi