PORTRÄTTFOTOGRAF I GÖTEBORG


Att fånga en persons unika karaktär och personlighet i ett porträttfoto är en konstform som kräver både teknisk skicklighet och kreativt tänkande. Vi hjälper företag, organisationer och redaktioner med porträttfotografering. Vårt mål är att gestalta personen bakom kameran, och vi arbetar med en dokumentär känsla samt ett fokus på de små detaljerna.

För oss är det viktigt att lära känna dig och skapa en bekväm och avslappnad atmosfär. Målet är naturliga porträttbilder. Vi utgår alltid från dig som person och vad du vill berätta.

Vi erbjuder porträttfotografering i studio eller i miljö, för både företag och redaktioner. Om ni är ute efter porträttfoton för till exempel ett reportage, er hemsida eller LinkedIn – då har ni kommit rätt.

DET SÄGER VÅRA KUNDER…

”De var pålitliga, flexibla och lätta att jobba med – de lyssnar på beställarens behov samtidigt som de vägleder och ger proffsiga tips för att uppnå bästa resultat. Rekommenderas varmt!”

— Cecilia Frisk IKEA of Sweden

”…men tack vare deras kompetens, flexibilitet, nyfikenhet och öga för detaljer så blev slutresultatet oerhört bra! Vi fick många fina bilder att välja mellan.”

— Elin Haglund SKANSKA

Porträttfotografering för Haleytek Göteborg I Almeräng Fotografi
Porträttfotografering för Haleyteki Göteborg I Almeräng Fotografi

PORTRÄTTFOTO I MILJÖ

Är ni ute efter ett porträttfoto som inte bara visar upp era medarbetares personlighet, utan som också förmedlar företagets värderingar? Eller är ni i behov av bilder till er kundtidning eller för extern kommunikation? Då är miljöfotografering ett bra val. Den här typen av porträttbilder fotas i en miljö som förstärker budskapet och känslan som ska förmedlas. Vårt mål är att bakgrunden ska samspela med personen vi porträtterar. Det handlar såklart om att hitta rätt ljus men även en omgivning vars färger matchar kläder och hudtyp.

Porträttbild vid Stenpiren I Almeräng Fotografi i Göteborg
Porträtt på Hotel Riverton I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I Urbanista Stad I Almeräng Fotografi
Porträttbilder för Brukeriet I Almeräng Fotografi
Porträttbild i miljö I IKEA I Almeräng Fotografi
Pressbilder för Wikströms I Almeräng Fotografi i Göteborg

PRESSPORTRÄTT

När vi fotar pressbilder fokuserar vi på att fånga ögonblick och visa personens karaktär. Det handlar om att hitta rätt ljus och vinkel, men också en miljö som förstärker budskapet. Vi på Almeräng fotografi har lång erfarenhet av porträttfotografering och vet hur en pressbild för redaktionella sammanhang ska tas. Hör av er till oss så berättar vi mer och bokar en tid för fotografering.

Vi fotograferar porträttbilder ämnade för dagstidningar, magasin och dess digitala motsvarighet. Dessutom tar vi alltid hänsyn till följande:

  • Porträttet är fotad i en miljö som ger ett levande intryck och berättar något om ditt sammanhang
  • Det finns ett tomt utrymme i bilderna så att redaktören kan använda sig av text
  • Vi levererar en serie med varierande uttryck som passar för olika medier

PORTRÄTT­FOTOGRAFERING FÖR FÖRETAG

Ett bra porträttfoto berättar något om personen och företaget bakom. Vet ni redan nu på vilket sätt ni vill att varumärket ska gestaltas eller är det något vi ska jobba fram ihop? Flera kreativa sinnen kan tillsammans skapa något riktigt bra.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med porträttfotografering och kan på ett avspänt sätt fota era anställda. Oavsett om ni önskar porträtt i studio eller i miljö behöver ni inte avsätta mer än några minuter per person. Detta är såklart både effektivt och bekvämt för er.

Porträttfoto i studio I Almeräng Fotografi
Porträttfotografering i studio I Almeräng Fotografi
Porträttfoto i studio för Bybrick I Almeräng Fotografi
Företagsporträtt i studio I Almeräng Fotografi Göteborg

PORTRÄTTFOTO: CV & LINKEDIN

Det finns många anledningar till att satsa på ett nytt porträttfoto. Du kanske ska söka ett jobb och vill ha en ny bild till LinkedIn? Eller så behöver du ett porträtt till din webbplats eller startup? Oavsett anledning kan vi hjälpa dig med porträttfoton som du kan använda i olika kanaler.

När vi fotograferar porträtt är vårt mål att fånga en glimt av personligheten på bild. Varje porträttbild är unik och vi ser glädjen i att kunna leverera bilder som våra kunder känner sig stolta över. Hör av dig till oss så bokar vi in en fotografering i studion, eller i en passande miljö i Göteborg.

Porträttbild LinkedIn I Almeräng Fotografi Göteborg
Porträttbild till hemsida och LinkedIn I Almeräng Fotografi

KONTAKTA OSS

Letar ni efter en porträttfotograf i Göteborg? Vi fotograferar porträttbilder till företag, redaktioner och reklambyråer med ambitionen att gestalta personen framför kameran på bästa sätt. Ni hittar oss i Göteborg, men vi hjälper kunder över hela Sverige.

Hör av er till oss för att boka en porträttfotografering.