EVENTFOTO

EVENTFOTOGRAFERING I GÖTEBORG


Lyft fram företagets energi och dynamik med bilder och film från en kick-off, invigning, konferens eller mässa. Med eventfotografering stärker ni ert varumärke och ger nytt innehåll till er interna kommunikation. Bilderna kan även delas på era sociala kanaler, för att locka besökare till kommande evenemang och tillställningar.

Vi fotograferar olika typer av event. Främst i Göteborg, men även på andra platser i landet. Med flera eventfotografer och filmare i vårt team kan vi erbjuda smidiga lösningar och snabb service.

Vill ni också dokumentera ett kommande företagsmingel eller kanske en mässa? Hör av er till oss så hittar vi ett upplägg som passar er!

Eventfotografi I Göteborg

MINGELFOTOGRAF I GÖTEBORG TILL FÖRETAGSEVENT

Vi fotograferar och dokumenterar allt som händer under ert event. Resultatet blir levande bilder som visar ert företag från sin bästa sida. När ni anlitar oss som mingelfotograf kan ni slappna av med vetskapen om att allt dokumenteras och att ingen händelse går förlorad.

Vilket blir ert nästa event? Kanske är det en kick-off, sommarfest eller en stor invigning. Vi har erfarenhet av eventfotografering vid flera typer av tillställningar. Och vi är gärna på plats under ert nästa event – för att fånga värdefulla stunder tillsammans med er.

EVENTFOTO

Vill ni att publiken ska känna av stämningen och bli nyfikna på vad ni gör? Vi levererar levande och berättande eventfoton som fångar betraktarens uppmärksamhet och väcker intresse. Vårt team av eventfotografer hanterar alla motiv och vinklar, vid konferenser, mässor och andra tillställningar. Inget uppdrag är för litet eller för stort

Eventfotografi mingel I Almeräng Fotografi Göteborg
Eventfoto Göteborg I Almeräng Fotografi
Eventfoto mingel I Almeräng Fotografi
Eventfoto Chalmers I Almeräng Fotografi Göteborg

EVENTFILM

Vi erbjuder inte bara fotografering, utan även eventfilm. Med eventfilm fångar vi stämningen och vi varvar mingel med intervjuer och klipp från seminarier eller föredrag. Med filmat material är det enkelt att sprida företagets ambitioner och visa potentiella kunder vad ni står för.

Filmen kan användas såväl på er hemsida som på sociala medier eller för employer branding. Vi använder oss dessutom av drönare för att skapa dynamiska filmer från olika vinklar och perspektiv. Vill ni väva in intervjuer med eventets besökare, kan vi såklart ordna det också.

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Vi hjälper företag med bilder och film – oavsett ändamål. Anlita oss om ni behöver eventfoton, drönarfilm av ert projekt, nya företagsporträtt eller bilder från er verksamhet.

FLEXIBEL SERVICE

När ni anlitar Almeräng fotografi får ni ta del av vår flexibla service – och det är upp till er hur ni vill att vår tjänst ska se ut. Vi kan finnas med under hela eller delar av dagen. Vid behov kan vi dessutom erbjuda flera fotografer/filmare.

Vårt mål är att täcka alla viktiga händelser under eventet, och vi kan ordna en snabb leverans vid önskemål om det. Självklart ingår det fri användningsrätt av bilderna i företagets kanaler.

Eventfotografi

KONTAKTA OSS OCH ANLITA EVENTFOTOGRAF

Vi är ett team med flera fotografer och filmare som hjälper er med eventfotografering. Målet är att kombinera våra gemensamma kunskaper samt ett kreativt tänkande med era önskemål. Ni hittar oss i Göteborg, men vi fotograferar åt kunder över hela Sverige.

Gäller det ett evenemang som kräver mer omfattande fotografering eller filmning? Inga problem, hör av er till oss så kommer vi fram till en bra lösning tillsammans.

Kontakta oss för att boka en eventfotografering!