EVENTFOTO

EVENTFOTOGRAF I GÖTEBORG

FOTO & FILMTJÄNSTER TILL FÖRETAGSEVENT

Lyft fram företagets framåtanda och energi med bilder och film från er kick-off, invigning, konferens eller mässa. Den här typen av bilder stärker ert varumärke och ger nytt innehåll till er interna kommunikation. Bilderna kan även delas i ert nätverk för dra besökare till kommande evenemang.

Vi fotografer många olika typer av event, främst i Göteborg men även på andra platser. Med flera fotografer och filmare i vårt team kan vi erbjuda smidiga lösningar och ge er snabb service.

Hör av er till oss med er förfrågan.

Eventfotografi mingel I Almeräng Fotografi Göteborg
Eventfoto Göteborg I Almeräng Fotografi
Eventfoto mingel I Almeräng Fotografi
Eventfoto Chalmers I Almeräng Fotografi Göteborg

FLEXIBEL SERVICE

Vi finns med er under delar eller hela dagen, ni bestämmer hur ni vill lägga upp det. När vi bedömer att behov finns erbjuder vi flera fotografer/filmare. På det sättet kan vi täcka in allt som händer under ert event och även ordna en snabb leverans om det finns önskemål om det. Fri användningsrätt av bilderna i företagets kanaler ingår alltid.

EVENTFILM

Vi erbjuder även film från ert event. Här fångar vi stämningen och varvar det med intervjuer och klipp från seminarier eller föredrag. Eventfilmen är ett bra sätt att sprida företagets ambitioner och visa  potentiella kunder vad ni står för.