VERKSAMHETS­FOTO

DÄR DET HÄNDER

Lyft fram det som är unikt på ert företag genom bilder som berättar om er verksamhet och er speciella kompetens. Den här typen av bilder är användbara både internt och ut mot kund, till press eller marknadsföring. Vi vill att bilderna ska spegla ert företags vision och säga något om vilka ni är. Fria användningsrättigheter i företagets kanaler ingår alltid.

Hör av er och berätta vad vi kan hjälpa er med.

Fotografering Bildbank I Almeräng Fotografi Göteborg
Fotografering Mycorena I Almeräng Fotografi Göteborg
Företagsfoto Mycorena I Almeräng Fotografi Göteborg
Verksamhetsfoto Mycorena I Almeräng Fotografi Göteborg

MILJÖBILDER FRÅN KONTORET

Istället för att att köpa bilder från en bildbyrå gör vi unika bilder för bara er. Vi kommer ut till ert företag och era anställda får agera modeller i kontorsmiljö. Den här typen av bilder kräver den del tid och engagemang från er sida men ger er personliga bilder som sätter rätt prägel på er kommunikation. Bilderna vi fotar kan användas för att på olika sätt presentera ert företag – på hemsidan, i sociala medier eller andra typer av kanaler.

”De var pålitliga, flexibla och lätta att jobba med – de lyssnar på beställarens behov samtidigt som de vägleder och ger proffsiga tips för att uppnå bästa resultat. Rekommenderas varmt!”

— Cecilia Frisk IKEA of Sweden

”…men tack vare deras kompetens, flexibilitet, nyfikenhet och öga för detaljer så blev slutresultatet oerhört bra! Vi fick många fina bilder att välja mellan.”

— Elin Haglund SKANSKA

Verksamhetsfoto möte
Verksamhetsfoto där det händer
Verksamhetsfoto för företag
Verksamhetsfoto Fria användningsrättigheter i företagets kanaler