FLYGFOTO

FLYGFOTO MED DRÖNARE


Letar du efter en drönarfotograf i Göteborg?

Ett perspektiv från ovan ger en oslagbar överblick och öppnar nya möjligheter för dig som bildbeställare. Med bilder eller film från våra drönare kan du få en ny synvinkel på ett objekt eller en plats.

Vi fotograferar och filmar med drönare för mäklare, arkitekter, byggföretag och tidningar- främst i Göteborg men även i andra delar av Sverige. Vårt team består av flera flygfotografer vilket gör oss väldigt flexibla och möjliggör snabba leveranser.

Hör av dig till oss och berätta vad vi kan hjälpa dig med.

Flygfoto över Göteborg I Almeräng Fotografi I Dröngarfotograf

FLYGBILDER

Med flygbilder från drönaren kan du ge betraktaren en tilltalande känsla över en plats eller ett objekt och ge information som är svår att uttrycka i text. Vi fotar bl.a. nybyggnationer, event, tomter samt svåråtkomliga platser. Om ni har ett projekt som kräver fotografering under längre tid kan vi även lösa det. Hör av er till oss med er förfrågan.

FLYGFILM

Visa något som rör sig och det fångar din uppmärksamhet direkt. Tänk sedan att du får följa med på en flygtur över hustaken eller svepa fram över vattnet. Vilken inledning till det som du vill sälja eller informera om. Vi filmar med drönare för mäklare, arkitekter och företag och hjälper dig gärna med hela filmproduktionen.

Drönarfoto över Göteborg I Almeräng Fotografi
Drönarfoto över sjö och skog I Almeräng Fotografi
Drönarfoto GLC Göteborg I Almeräng Fotografi
Drönarfoto segelbåtar I Almeräng Fotografi
Drönarfoto Loft 46 Borås I Almeräng Fotografi
Flygfoto Delsjön Göteborg I Almeräng Fotografi

FLYGFOTO FÖR 3D-RENDERING

Vi gör stillbilder, panorama- och 360-bilder med våra drönare som kan användas som underlag till 3D-visualiseringar för framtida byggnationer. Det ger dig möjlighet att njuta av utsikten innan huset är byggt.

En flygfotografering är även användbar för platser som i andra fall är svåråtkomliga. Där terrängen är svår eller där det av andra anledningar förkommer begränsningar kan drönaren vara lösningen.

3D rendering Vilborg I Samarbete med Almeräng Fotografi I Drönarfotograf i Göteborg

KONTAKTA OSS

Vi är ett team med flera fotografer och filmare som gärna hjälper dig. Detta gör att vi är flexibla och kan ge dig snabb service.

Hör av dig till oss för att boka en flygfotografering.

FLYGSÄKERHET OCH TILLSTÅND

Självklart har vi de tillstånd och försäkringar som krävs för att flyga med drönare och vi håller regelbundet koll på de ändringar av regler som sker. Vi flyger inte högre än 120 m eller inom kontrollzoner utan att vi har fått godkännande. Efter fotograferingen skickar vi in flygbilderna för granskning hos Lantmäteriet och det tar vanligtvis en vecka innan vi får besked. Säkerheten är viktig för oss och ni kan känna er trygga med att vi följer alla föreskrifter när vi fotograferar med våra drönare.