FLYGFOTO

DRÖNARFOTOGRAF I GÖTEBORG


Med drönarbilder är det möjligt att visa en storslagen vy från ovan som dessutom öppnar upp nya möjligheter för dig som bildbeställare. Med bilder och film från våra drönare fångar vi en ny synvinkel på ett objekt eller en miljö.

En film som svävar över en vacker plats eller en unik bild av ett objekt – för oss som drönarfotografer är det viktigt att gestalta den rätta känslan. Vi arbetar på ett kreativt sätt med fokus på att skapa något stort av det lilla.

Tack vare vår långa erfarenhet av fotografering i Göteborg och film med drönare kan vi utan undantag erbjuda hög kvalitet i vår produktion. Vi hjälper mäklare, arkitekter, byggföretag och tidningar med bildinnehåll från luften – främst i Göteborg med även i andra delar av Sverige.

Flygfoto över Göteborg I Almeräng Fotografi I Dröngarfotograf

DRÖNARBILDER

Viss information är svår att uttrycka i text. Det behövs bildmaterial med nya perspektiv. Med flygbilder kan ni tillföra det lilla extra till er hemsida eller den kommande kampanjen. En tilltalande känsla skapas oftast inte i ord utan i bild.

Vi fotar allt från nybyggnationer till event, tomter och svåråtkomliga platser, och ser glädje i att skapa en bild och en vy som ingen tidigare har sett. Det är nämligen en stor skillnad mellan markbilder och drönarbilder. Med en drönarbild kan man exempelvis detaljerat visa upp ett större område eller hur två objekt förhåller sig till varandra.

DRÖNARFILM

Rörlig film med drönare är en kategori för sig. Tänk er att ni får följa med på en flygtur över hustaken, se en fastighet från olika vinklar eller bevittna ett färgstarkt event från ovan. Filmerna kommer fånga er uppmärksamhet direkt och har möjlighet att ge betraktaren precis den känsla som ni vill dela med er av.

Med företagsfilm filmad med drönare bygger ni relationer med era kunder eller er publik. Vi arbetar med ett innovativt tankesätt som hjälper oss skapa autentiskt och konstnärligt filmmaterial. Våra drönarfilmer uppskattas bland annat av mäklare, arkitekter och företag som behöver hjälp med att filma kortare sekvenser – eller med en hel filmproduktion.

UPPLEVELSER FRÅN EN NY SYNVINKEL

Upptäck helt nya dimensioner med drönarbilder. Imponera på era kunder eller medarbetare med hjälp av bilder och film tagna från luften. Våra drönarfotografer har förmågan att fånga essensen av ert företag eller en kampanj. Låt oss hjälpa er skapa innehåll som lyfter fram era produkter, tjänster eller förstärk bilden av en nybyggnation med en arkitekturfotografering.

Vi på Almeräng fotografi är experter på drönarbilder och garanterar kvalitet och professionalitet i alla projekt. Vi är engagerade i att leverera det bästa resultatet och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar.

     

FLYGFOTO FÖR 3D-RENDERING

Stillbilder, panorama- och 360-bilder tagna med våra drönare fungerar utmärkt till 3D visualiseringar för framtida byggnationer. Vill ni göra det möjligt att ta del av utsikten från en byggnad, innan den faktiskt är byggd? Det kan våra drönarfotografer hjälpa dig med.

Att ta hjälp av en drönarfotograf kan vara lösningen för att kunna fotografera på svåråtkomliga platser. Det kan vara ett läge med svår terräng eller där det av andra anledningar förekommer begränsningar.

3D rendering Vilborg I Samarbete med Almeräng Fotografi I Drönarfotograf i Göteborg

KONTAKTA OSS OCH ANLITA DRÖNARFOTOGRAF

Vi är ett team med flera drönarfotografer och filmare som hjälper er med ert projekt – och kombinerar våra kunskaper samt ett kreativt tänkande med era önskemål. Vi är dessutom flexibla och kan ge snabb service. Ni hittar oss i Göteborg men vi fotograferar åt kunder över hela Sverige.

Har ni ett projekt som kräver mer omfattande fotografering? Inga problem, hör av er till oss så kommer vi fram till en bra lösning tillsammans.

Kontakta oss redan idag för att boka en drönarfotografering.

FLYGSÄKERHET OCH TILLSTÅND

Självklart har vi de tillstånd och försäkringar som krävs för att flyga med drönare, och vi håller regelbundet koll på de ändringar av regler som sker. Vi flyger inte högre än 120 meter eller inom kontrollzoner utan att vi har fått godkännande. Efter fotograferingen skickar vi in flygbilderna för granskning hos Lantmäteriet. Det tar vanligtvis en vecka innan vi får besked. Säkerheten är viktig för oss. Därför kan ni känna er trygga med att vi följer alla föreskrifter när vi fotograferar med våra drönare