BRÖLLOP

TVÅ BRÖLLOPSFOTOGRAFER

Att fotografera en sån här dag är något väldigt speciellt och stort att få vara med om. Hannes och Moa heter vi och jobbar tillsammans som bröllopsfotografer. Vi har vår utgångspunkt i Göteborg men tar uppdrag över hela Sverige. Vår stora drivkraft är att fånga det som är äkta. Vi jobbar alltid i tillsammans för att på bästa sätt återberätta er dag. Hör gärna av er till oss och berätta om er själva och ert bröllop.

Bröllopsfotograf
Bröllopsfotografi brud
Bröllopsfotograf brudgum
Bröllopsfotog skor
Foto på festskor
Giftermål
brud blir sminkad
Brudklänning

FÖRNIMMELSE

Vår förhoppning är att ni i många år framöver ska kunna ana dofterna, känna smakerna och höra skratten. Att ni om och om igen ska kunna blicka tillbaka i tacksamhet.

bröllopsfoto förnimmelse

LÖFTET

Det här är er dag. En dag som ni många gånger kommer att återvända till i tanken. Att lova varandra kärlek i alla lägen är stort och väl värt att firas.

Bröllopsfoto Löftet
Bröllopsfotografering Löftet
Brudparet
Bruden
Brudpar vid klippor
Brudpar på äng
Blombukett
Brud med brudtärnor
Brudgum med blomma

DUBBELT UPP

Vi jobbar alltid i team när vi fotograferar bröllop. Som två fotografer kan vi täcka in en större del av dagen och återberätta historien om er mer fullständigt. I era förberedelser kan vi följa både brud och brudgum på varsitt håll. Under vigseln arbetar vi från olika vinklar och kan därför fånga alla ögonblick med många olika variationer.

BOKNING

Skriv gärna till oss och berätta om er själva och vad ni planerar för er bröllopsdag. Så fort vi har möjlighet kollar vi om vi är tillgängliga den dag ni önskar.